Sponsored Links
Sponsored Links
Penmai eMagazine July! | All Issues

View RSS Feed

மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா

மயிலிறகுகள் எனக்கு
மிகவும் பிடிக்கும்
மீராவுக்கு பிடித்த
மாதவன் சூடுவதால் !!

மயிலிறகாய் என்
மனம் வருடுபவற்றை
மனம் விட்டு பகிரவே
மகிழ்ச்சியாக துவங்குகிறேன் - என்
முதல் வலைத்தளம் !!!

மற்றவர்களை காயப்படுத்தாது
மனதில் குவியும் எண்ணங்களை
மனதார பகிர முயன்றால்
மங்கை நான் மகிழ்வேன் !!

படித்து பாருங்கள் !!!
பிடித்தால் ரசியுங்கள்....
இடித்து கூறுங்கள்...
துடித்து மாறாமல்
இயன்றவரை மாறுகிறேன் !!!


  1. thengaai thuvaiyal

    by , 7th Jan 2017 at 02:25 PM (மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா)
  2. peerkankaai thuvaiyal

    by , 7th Jan 2017 at 02:23 PM (மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா)
    Peerkankai - 1 / 2 kg
    Dry red chillies - 6
    Salt
    Tamarind - 1.5 inch size
    Oil - 2 tsp

    Tempering

    Oil, mustard seed, urad dhal

    Method

    Remove the skin of Peerkankai. Chop it.sauté in oil.keep aside to cool.
    In same kadai heat a tsp of oil add Asafoetida then chillies and finally tamarind. Mix this to perkankai and grind it into smooth paste.add the tempering

    NOTE : Please taste the peerkankai
    ...
  3. coriander thuvayal

    by , 7th Jan 2017 at 02:20 PM (மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா)
    Coriander - 2 bunches
    Dry red chillies - 8
    Thil ( ellu) - 1 tsp
    Urid dhal - 2 tbsp
    Salt
    Tamarind - small lemon size
    Jaggery - 1 tsp
    Oil - tsp
    Asafoetida - 1big piece

    Tempering

    Mustard seeds, urad dhal

    Method

    Remove the stem of coriander and keep aside.now chop the coriander . Heat a kadai with a tsp of oil fry the given ingredients except coriander. Remove & keep aside. Add some more oil
    ...
  4. Coriander thokku

    by , 7th Jan 2017 at 02:17 PM (மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா)
    Coriander Thokku
    ...
    Categories
    Uncategorized
  5. ragi pagoda

    by , 2nd Jan 2017 at 03:56 PM (மயிலிறகாய் ரா.கிரிஜா)
    Ragi Pakoda :-
    =========

    * Take 200gms of ragi flour, add 50gms each of besan and rice flour.
    * Mix and add 4 chopped onions, cury leaves, pudina, green chillies, salt and red chillie powder.
    * Heat oil make pakodas from this batter, deep fry, in hot oil.
    ** Cashews can be added/ drumstick leaves can be added to enhance the flavour...
Page 1 of 31 12311 ... LastLast
Like It?
Share It!







Follow Penmai on Twitter